Creaton árlista

 

CREATON - A nagy márka-program a világ legszebb tetőiért.

CREATON - A kreatív tetőmárka

Mindez a következőt jelenti az Ön számára: a CREATON cserepek márkatermékek. Rendelkeznek valamennyi megbízhatósági-előnnyel, amit csak egy nagy márka nyújthat, valamint olyan konzekvens minőségi garanciát kínálnak, amelyre Ön bátran építhet, amelyben tökéletesen megbízhat. A CREATON sikermárka mögött a 125 éves vállalkozás-történetből adódó tapasztalat, illetve összegyűlt tudás, az átfogó Know-how és mindenekelőtt egy új tetőkultúra filozófiája áll.

Creaton tetőcserepek

 

Filozófia

A kerámia cserepek minőségének története.

A hagyományokban gazdag CREATON vállalat piacvezetőnek számít a hódfarkú cserepek gyártása területén és a sajtolt cserepek előállítását illetően is élen jár Európában. CREATON, azaz: impulzusokat nyújtani a piac számára, az ügyfeleket további újításokkal támogatni, továbbá valamennyi partnert lelkesíteni egy új tetőkultúra piaci ötletei iránt. Ez az, ami a CREATON márkát nemzetközi viszonylatban is megkülönbözteti. Ezen túlmutatóen a CREATON egy aktív és haladó szellemű piaci fellépésre, valamint egy hatékony értékesítési csapatraépít.

A minőség iránti szenvedély.

A vállalati vezetőségtől kezdve, a külszolgálati vagy logisztikai dolgozókon keresztül egészen a fuvarozóig, aki a kerámia cserepeinket szállítja, mindannyian a CREATON márka szolgálatában állunk, amely a bizalom jelét tükrözi.

 

Márkaelőnyök

A CREATON 10 márka-parancsa

A márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON-kerámia-cserepekben.

1. Kiváló márkaminőség:

A CREATON valamennyi kerámia cserepe bizonyítékot jelent az általunk hirdetett minőségfilozófiára optimális méretbeli pontosságuknak és különösen finom, sima felületüknek köszönhetően. Bízzon a "CREATON- garanciában", amely minden építtető számára biztosítja a tető tartósságát és maradandó szépségét.

2. Nagy programterjedelem:

Közel 1000 különböző hódfarkú- und sajtolt-cseréppel a CREATON úttörő módón bővíti az individuális formálási játékteret a tetőfedők, építészek és építtetők számára. A színek és a formák sokszínűsége szinte határtalan lehetőségeket kínál.

3. Új termékötletek:

A CREATON újra és újra a trend meghatározójának bizonyul az egész ágazat területén: páratlanul szép optikájú, formájú és színű termékek, valamint gazdaságos felhelyezési technika. Az egész világon egyedülálló termékek bizonyítékot jelentenek a kreativitás tetőmárkájának innovációs erősségére.

4. Magasfokú gazdaságosság:

A CREATON ár- és teljesítményaránya biztosan kiegyenlítődik: egyrészt a minőség által generációkon keresztül, másrészt azon termékelőnyök révén, amelyek eleget tesznek az "exkluzív tökéletesség a tető számára" követelménynek.

5. Egyedálló színpaletta:

A CREATON felvitte a színt a tetőre. Ezáltal nem csak az egyik legszebb színnek tartott "natúrvörösünket" lehet megcsodálni az ég alatt. Éppen a kiváló minőségű agyagmáz-tónusaink és mindenekelőtt a mázaink páratlan színpalettája alapozta meg hírnevünket a "kreativitás tetőmárkájaként".

6. Elragadóan szép Design:

Ügyfeleink büszkék lehetnek CREATON-háztetejükre. Formájukat és színárnyalatukat ilIetően kerámia cserepeink valódi "remekműveknek" számítanak. Egyedül csak a finomkerámia minőségi színvonalával hasonlíthatóak össze, ide tartoznak pl. a csempék és az értékes porcelán.

7. A legjobb anyagok:

A CREATON csak kiváló agyag-nyersanyagokat használ fel, olyan anyagokat, amelyek Németország legjobb bányászati területeiről származnak, továbbá kitűnő felületnemesítési eljárásokat alkalmaz a CREATON "tisztasági-követelménye" értelmében.

8. Könnyű felhelyezhetőség:

Nagy eltolhatósági tartománynak köszönhetően nagyméretű cserepeink esetében úttörő módon lehetett növelni a rugalmasságot Nagyméretű hullámos tetőcserepeink esetén a felhelyezési munka lényegesen felgyorsítható.

9. High-Tech-gyártás által nyújtott biztonság:

A Hydrocasing-technika és a lapos égetőkazetták, valamint a teljesen érintkezésmentes égetésre irányuló új technológiák továbbfejlesztése jelentik a gyártás nagyfokú precíziójának, illetve az új, úttörő jellegű fejlesztések - különösen a nagy hullámcserepek esetén - feltételeit. Tanúsítvánnyal ellátott minőségi managament folyik a formatervezéstől egészen az ügyfélszolgálatig a DIN ISO 9001/EN 29 000 előírásoknak megfelelően az összes gyáregységben.

10. Példaértékű környezetbarát szemlélet:

A "természetes módon meghatározó" irányelvünk értelmében a környezetvédelem kiemelkedő fontosságú szerepet játszik valamennyi vállalati döntés során. A szemetelés elkerülésén alapuló környezetvédelmi koncepciónk példaértékűnek tekinthető a környezetszennyezés csökkentése érdekében.