Bramac árlista

 
Rendezési elv: Szűrés:Bramac tetőcserép. Egyszerűen hosszabb az élettartama.

Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserép szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képes elviselni a szélsőséges időjárást.

Bramac cserép. A legnagyobb esőnek is ellenáll.

Bramac tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, Németországban. Az eredmények bizonyítják: a Bramac tetők szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják.

Bramac tetőcserép. A legnagyobb vihart és szelet is bírja.

A Bramac tetőkön szerkezeti adottságaiknak köszönhetően jelentősen kevesebb viharkár keletkezik. Számtalan, védelmet nyújtó rendszerelem alkalmazásával viharbiztossá tehető a tető.

Bramac cserép. Megelőzi a súlyos fagykárokat.

Bramac betoncserepek magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nevességet, mint pl.: olvadási csapadékot, ezáltal tartósan védelmet nyújtanak a felfagyások ellen.

Bramac tetőcserép. Kíméli a környezetet.

Bramac betoncserepek előállítása igen alacsony energiaszükséglettel jár. A tetőfedőanyag-gyártó cégek közül a Bramac rendelkezett elsőként az Osztrák Épületbiológiai és Gazdasági Intézet védjegyével.

Bramac cserép. Egy grammal sem nehezebb a kelleténél.

Az agyagcserép és a Bramac cserépfedések m2 súlya közel azonos. Vihar esetén a relatív magasabb súly előnyt jelent.

Bramac tetőcserép. Mindent egy kézből.

Bramac = tetőmegoldások A-tól Z-ig. Minden betoncserép modellhez pontosan illeszthető eredeti Bramac tartozék és idomcserép rendszer.

Bramac cserép. Kiváló ár-érték arány.

A Bramac betoncserepek minden szegmensben kiváló ár-érték arányt nyújtanak. Kérjen árajánlatot. Kellemesen meg fog lepődni! Kevesebbe kerül, mint gondolná!

Bramac. Már Generációk bíznak benne!

A Bramac legfőbb stratégiája a minőség és az innováció! Az elmúlt 40 év alatt több mint 3 milliárd tetőcserepet állított elő, és 2 millió tetőt fedett le. Ez a szám nap mint nap nő!