Azzurro árlista

 
Rendezési elv: Szűrés:

 

Az Azzurro tetőcserép márka az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző mediterrán típusú, gyártmányú betoncserepeknek. Minőségben ugyanazt nyújtjuk, mint versenytársaink, áraink azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek. Minderre biztosíték a minőség és a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása.

A Dunacenter Beton Kft. betoncserepei harminc éves betongyártási tapasztalatra, illetve a közel száz évre visszatekintő paksi "cementcserép" gyártási hagyományokra épülve a mai modern technológiát használva készülnek.

A Dunacenter Kft. speciálisan cserépgyártásra alkalmas közel 1000 m2-es csarnokot épített, ebben található az az olasz gépsor, amely a gyártási folyamat elejétől a végéig biztosítja a 40000 cserép/nap kapacitást.

A gyártósor számítógép vezérelt rendszer, amely garantálja, hogy megfelelő minőségű termékek hagyják el a futószalagot. A folyamat természetes részét képezi az állandó minőségellenőrzés is.

 

Kutatás- fejlesztés

Termékfejlesztésünk folyamatos a cégen belül, mind forma, mind színválaszték tekintetében, jól képzett szakembereink elhivatottsága, kreativitása garancia a divatos formára és a kiváló minőségre.

 

Alapanyagok

Rendkívüli figyelmet fordítunk az alapanyagok kiválasztására, a több frakcióból álló kvarchomok keverék és a legjobb minőségű portland cement, környezetbarát BAYER festékek adják a speciális AZZURRO receptet mely garancia a vízzáróságra és a fizikai tűrőképességre.

 

Minőség biztosítás

Termékeink minőségi vizsgálatát az ÉMI Kht Dél-Dunántúli területi laboratóriuma (Pécs, Boszorkány útja 1.) végzi rendszeresen, mely megfelel a MSZ EN 491:1995 számú Magyar Szabványnak. Rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerrel.